Une nouvelle exposition consacrée à un jeune artiste à la Casa de la Generalitat

Afin d’accompagner la nouvelle étape de retour à une certaine normalité sociale dans l’actuel contexte pandémique, la Casa de la Generalitat propose une nouvelle exposition picturale. Il s’agit d’œuvres d’un jeune artiste sud-catalan, Eduard Sacrest, qui utilise le pseudonyme artistique de Rice. Cette exposition est visible jusqu’au 30 juin.

Rice est un artiste visuel qui travaille essentiellement dans l’espace public, et fait donc ce que l’on appelle de l’art de rue, ou street art. Son exposition à la Casa de la Generalitat, intitulée Mirades (Regards) est constituée d’une sélection de portraits réalisés en peinture à l’aérosol sur bois et qui représentent des personnes anonymes autour desquelles l’artiste construit une réflexion sur la solitude, la distance et l’isolement. Rice a reçu en 2020 la Mention Spéciale du festival Inund’Art, a Girona, consacré aux jeunes talents. L’accès à la salle d’exposition est soumis aux règles légales de distanciation physique et de limitation de nombre de visiteurs.

Horaires d’ouvertures : du lundi au vendredi, de 9h à 13h et de 14h à 17h. Renseignements: Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria, Perpignan, 03 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

Una nova exposició d’art jove a la Casa de la Generalitat

Per tal d’acompanyar la nova etapa de recuperació d’una certa normalitat social en el context pandèmic, la Casa de la Generalitat proposa una nova exposició pictòrica. Es tracta d’una mostra d’un jove artista sud-català, Eduard Sacrest, que empra el pseudònim de Rice per pintar. Aquesta exposició és visible fins el 30 de juny. Rice és un artista visual que desplega gran part de la seva producció en l’àmbit de les intervencions a l’espai públic, el que s’anomena art de carrer, o street art. En la seva proposta per la Casa de la Generalitat, sota el títol de Mirades, l’artista mostra una selecció de retrats realitzats amb la tècnica de l’aerosol sobre fusta i que es focalitzen en representacions de persones anònimes que permeten a l’artista activar una reflexió al voltant de la soledat, la distància i l’aïllament. Rice va ser l’artista guardonat amb la Menció especial d’Art Jove de l’edició de 2020 del Festival Inund’Art de Girona. L’accés a la sala d’exposició està sotmès a les regles de distanciació física i de limitació d’aforament legals. Horaris d’obertura: del dilluns al divendres, de 9h a 13h i de 14h a 17h. Més informacions: Casa de la Generalitat, 1 carrer de la Fusteria, Perpinyà, 03 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.