Une délégation du Consell per la República de Carles Puigdemont à Perpignan

Le président catalan en exil, Carles Puigdemont, entouré par Júlia Taurinyà, Joan-Lluís Lluís et des membres du Consell per la República, à Waterloo, le 14 novembre dernier.

Le Consell per la República Catalana, organe indépendant présidé par Carles Puigdemont depuis son lieu d’exil, vient de se doter d’une délégation en Catalogne Nord.

Jeudi dernier a été signé à Waterloo (Belgique) un accord de coopération entre le Consell et une association créée très récemment à Perpignan: la Delegació del Consell per la República. Ainsi donc, cette association, grâce à cet accord, accepte de servir de relais aux objectifs du Consell per la República: internationaliser la cause de l’indépendance de la Catalogne Sud, promouvoir le droit à l’autodétermination et dénoncer la répression politique et judiciaire dont est victime le mouvement indépendantiste catalan en Espagne. Leur devise commune est: « Paix, Liberté, Autodetermination ».

La présentation officielle à Perpignan de cette délégation nord-catalane, qui aura comme représentants la journaliste Júlia Taurinyà et l’écrivain Joan-Lluís Lluís, aura lieu le jeudi 21 novembre à 11h au cinéma Castillet.

Una delegació a Perpinyà del Consell per la República Catalana de Carles Puigdemont
El Consell per la República Catalana, òrgan independent presidit per Carles Puigdemont des de l’exili, s’acaba de dotar d’una delegació a Catalunya Nord. Dijous passat es va signar a Waterloo (Bèlgica) un acord de cooperació entre el Consell i una molt recent associació creada a Perpinyà anomenada Delegació del Consell per la República. Així doncs, l’associació local assumeix amb aquest acord de cooperació de servir de relleu als objectius del Consell per la República Catalana: internacionalitzar la causa de la independència de Catalunya Sud, promoure el dret a l’autodeterminació i denunciar la repressió política i judicial del qual és víctima l’independentisme català a Espanya. El seu lema comú és « Pau, Llibertat, Autodeterminació ». La presentació oficial a Perpinyà d’aquesta delegació nord-catalana, que tindrà com a representants la periodista Júlia Taurinyà i l’escriptor Joan-Lluís Lluís, es farà el dijous 21 de novembre a les 11h al cinema Castillet.