Table ronde et entraînement gratuit à la Setmana Barça Jugadors

table-ronde-et-entrainement-gratuit-a-la-setmana-barca-jugadors

Ceux qui se posent des questions sur l’histoire, l’actualité ou l’avenir du Futbol Club Barcelona pourront recevoir quelques réponses concrètes grâce à la table ronde Parlem del Barça (Parlons du Barça), qui réunira trois anciens joueurs de l’équipe de Barcelone : Carles Rexach, Lobo Carrasco et Josep Maria Fusté. Rendez-vous le vendredi 16 juin à 18h au Salon Prestige du stade Aimé Giral. Dans la foulée, à 19h, aura lieu un entraînement de football réservé aux personnes de plus de trente-cinq ans, sur la pelouse du même stade.

Cet entraînement sera dirigé par d’anciens joueurs du Barça. Les personnes intéressées doivent apporter leur équipement sportif : short, maillot, chaussures et serviette. Ces deux activités sont gratuites. Néanmoins, pouvoir participer à l’entraînement il est indispensable de s’inscrire, en écrivant à l’adresse suivante : esteban.philippe@mairie-perpignan.com. Ces activités s’inscrivent dans le cadre de la Setmana Barça Jugadors, organisée par la Casa de la Generalitat, la municipalité de Perpignan et l’Agrupació Barça Jugadors, qui permettra de participer tout au long de la semaine à divers événements autour de l’équipe de football de Barcelone. Renseignements : Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

Taula rodona i entrenament gratuït a la Setmana Barça Jugadors
Qui es fa preguntes sobre la història, l’actualitat o el futur del Futbol Club Barcelona podrà tenir respostes gràcies a la taula rodona Parlem del Barça, que reunirà tres antics jugadors de l’equip barceloní: Carles Rexach, Lobo Carrasco i Josep Maria Fusté. Serà el divendres 16 de juny a les 18h al Saló Prestige de l’estadi Aimé Giral. Tot seguit, a les 19h, tindrà lloc un entrenament de futbol, reservat a persones de més de trenta-cinc anys, sobre el terreny de joc del mateix estadi. Aquest entrenament serà dirigit per antics jugadors del Barça. Les persones interessades han de portar el seu equipament esportiu: pantalons, samarreta, sabates i tovallola. Aquestes dues activitats són gratuïtes. Per poder participar a l’entrenament és obligatori inscriure’s amb antelació a l’adreça següent: esteban.philippe@mairie-perpignan.com. Aquestes activitats s’inscriuen en el marc de la Setmana Barça Jugadors, organitzada per la Casa de la Generalitat, l’ajuntament de Perpinyà i l’Agrupació Barça Jugadors, que proposa esdeveniments al voltant de l’equip de futbol de Barcelona tot al llarg de la setmana. Més informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

table-ronde-et-entrainement-gratuit-a-la-setmana-barca-jugadors