La Bressola organise le concert « Sem Nord, Fem Bressola » à Girona

la-bressola-organise-le-concert-sem-nord-fem-bressola-a-girona

Sem Nord, Fem Bressola

Per començar a celebrar els 40 anys de La Bressola, el proper dijous 10 de desembre, Els Amics de La Bressola i La Bressola organitzen el concert “Sem Nord, Fem Bressola” a Girona.

Els nins i nines de La Bressola protagonitzaran aquest concert amb una vintena de cançons. Un repertori extrets dels diferents discos impulsats aquests darrers anys (musiquetes per la Bressola i 1, 2, 3 Pica Bressola adaptat per en Marc Serrats).

Són 24 els alumnes que participaran activament al concert “Sem Nord, Fem Bressola”, el proper dijous 10 de desembre al Teatre Municipal de Girona a partir de les 20h.

Preu entrada : Adult 8€ / nins 5€

———————————————–

Pour commencer à célébrer les 40 ans de La Bressola, Els Amics de La Bressola et La Bressola organisent le concert « Sem Nord, Fem Bressola » à Girona.

Les nins et nines de La Bressola seront les protagonistes de ce concert avec une vingtaine de chanson. Un répertoire issu des disques parus ces dernières années (musiquetes per La Bressola et 1, 2, 3 Pica Bressola adapté par Marc Serrats).

24 élèves participeront activement au concert « Sem Nord, Fem Bressola » le jeudi 10 décembre au Théâtre Municipal de Girona à partir de 20h.

Prix de l’entrée : Adulte 8€ / nins 5€