Inscriptions aux examens officiels de langue catalane

ouverture-des-cahiers-de-doleance-de-la-langue-catalane

Comme chaque année, la Generalitat de Catalunya organise des examens officiels de langue catalane, ouverts à toute personne ayant seize ans et plus. Ces examens ont lieu aussi à Perpignan, où ils sont organisés par la Casa de la Generalitat.

Il s’agit des mêmes examens que ceux qui ont lieu en Catalogne Sud : ce sont les mêmes épreuves qui ont lieu le même jour et sont corrigées suivant les mêmes critères. Les inscriptions sont ouvertes jusqu’au 12 février inclu, à la Casa de la Generalitat. Le niveau de ces examens correspond aux standards pédagogiques internationaux définis par le Conseil d’Europe.

Les examens sont les suivants :

  • Niveau A2: prix 22,05€ et date de l’examen, samedi 6 juin.
  • Niveau B1: prix 22,05€ et date de l’examen, samedi 13 juin.
  • Niveau B2: prix 22,05€ et date de l’examen, samedi 16 mai.
  • Niveau C1 : prix 53,05€ et date de l’examen, 23 mai. 

Renseignements: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

S’obren les inscripcions als exàmens oficials de llengua catalana

Com cada any, la Generalitat de Catalunya organitza exàmens oficials de llengua catalana oberts a qualsevol persona a partir de setze anys. Aquests exàmens també tenen lloc a Perpinyà, organitzats per la Casa de la Generalitat. Es tracta dels mateixos exàmens que els que es fan a Catalunya Sud: són les mateixes proves, organitzades els mateixos dies i corregides seguint els mateixos criteris. Les inscripcions estan obertes fins el 12 de febrer inclòs: qualsevol persona que es vulgui inscriure’s ho ha de fer contactant la Casa de la Generalitat. Els nivells d’aquests exàmens corresponen als estàndards pedagògics internacionals definits pel Consell d’Europa.

Els exàmens són:

  • Nivell A2: preu 22,05€  i data d’examen, dissabte 6 de juny.
  • Nivell B1: preu 22,05€ i data d’examen, dissabte 13 de juny.
  • Nivell B2: preu 22,05€ i data d’examen, dissabte 16 de maig.
  • Nivell C1: preu 53,05€ i  data d’examen, 23 de maig.

Informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.