Inscriptions aux examens officiels de catalan de la Generalitat

inscriptions-aux-examens-officiels-de-catalan-de-generalitat

Les personnes qui désirent se présenter à l’un des quatre diplômes officiels de catalan de la Generalitat de Catalunya doivent s’inscrire à la Casa de la Generalitat, par l’intermédiaire de leur professeur si elles suivent des cours, ou personnellement, et ce du 2 au 21 février inclus.

Ces quatre diplômes correspondent à quatre niveaux de connaissances spécifiques, conformes aux normes pédagogiques de l’Union Européenne. Les examens sont constitués de deux épreuves, écrite et orale.

Les inscriptions seront ouvertes du 2 au 21 février inclus et seront enregistrées à la Casa de la Generalitat. Les tarifs et les dates des examens sont les suivants : Niveau A2: 22,05 euros, le 10 juin; Niveau B1: 22,05 euros, le 3 juin; Niveau B2: 22,05 euros, le 6 mai; Niveau C1: 53,05 euros, le 27 mai.

Les personnes qui souhaiteraient s’inscrire mais ne sont pas sûres du niveau de langue qui leur correspond le mieux peuvent nous contacter afin que nous puissions les conseiller après une brève entrevue. Renseignements : Casa de la Generalitat a Perpinyà, 1 carrer de la Fusteria 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

Inscripcions als exàmens oficials de català de la Generalitat
Les persones que vulguin presentar-se a un dels quatre diplomes oficials de català de la Generalitat de Catalunya s’han d’inscriure a la Casa de la Generalitat, a través dels seu professor si segueixen un curs per a adults, o personalment. Aquests quatre diplomes corresponen a quatre nivells específics de coneixements, en conformitat amb les normes pedagògiques de la Unió Europea. Les proves consten d’una prova escrita i d’una prova oral.

Les inscripcions seran obertes del 2 al 21 de febrer inclòs i seran enregistrades a la Casa de la Generalitat. Les tarifes i les dates dels exàmens són les següents: Nivell A2 : 22,05 euros, el 10 de juny; Nivell B1 : 22,05 euros, el 3 de juny; Nivell B2 : 22,05 euros, el 6 de maig; Nivell C1 : 53,05 euros, el 27 de maig. El lloc on es faran les proves serà comunicat ulteriorment a cada candidat inscrit.

Les persones que voldrien inscriure’s però que no estan segures del seu nivell de llengua poden contactar-nos per tal que puguem aconsellar-les després d’una breu entrevista. Informacions: Casa de la Generalitat a Perpinyà, 1 carrer de la Fusteria 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

inscriptions-aux-examens-officiels-de-catalan-de-generalitat