Diada de Sant Jordi ce 23 avril

Diada de Sant Jordi ce 23 avril

La Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà et la mairie de Perpignan organisent conjointement une réception à l’occasion de la Diada de Sant Jordi, fête du patron de Catalogne et journée du livre et de la rose. La Diada de Sant Jordi se tiendra à l’Hôtel Pams de Perpignan à partir de 18 heures ce mardi 23 avril.

Cette année, la Diada de Sant Jordi s’articulera autour du monologue Pompeu Fabra : jugada mestra ! qui est un spectacle conçu par le comédien Òscar Intente. Il s’agit d’un hommage à la personnalité de Pompeu Fabra (Une), le linguiste et intellectuel dont les apports ont contribué à la modernisation de la langue catalane.

Il y aura également une lecture de poèmes de l’auteure roussillonnaise Simona Gay qui est décédée il y a 50 ans.

La Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà i l’Ajuntament de Perpinyà organitzen un any més una recepció conjunta amb motiu de la Diada de Sant Jordi, jornada en què se celebra el patró de Catalunya i la festa del Llibre i de la Rosa. L’acte se celebrarà al Palau Pams de Perpinyà a partir de les 18 hores.

Enguany es representarà el monòleg Pompeu Fabra: jugada mestra!, un espectacle concebut per l’actor Òscar Intente en què s’homenatja la figura de Pompeu Fabra, qui és el lingüista i intel·lectual que va impulsar la modernització de la llengua catalana.

L’acte també inclourà una lectura de la poesia de Simona Gay, poeta rossellonesa de la qual aquest 2019 se celebra el 50è aniversari de la seva mort.

Diada de Sant Jordi ce 23 avril

[sibwp_form id=1]