Début des cours des certificats de langue Catalane dès le lundi 12 septembre

Université de Perpignan

Les cours de catalan des Certificats de Langue Catalane reprennent cette semaine à l’Université de Perpignan, dès ce lundi 12 septembre.

Ces cours ont lieu chaque lundi de 18h à 20h, à l’IFCT, Institut Franco-Català Transfronterer de l’Université, camí de la Passió Vella, pour le premier niveau, palier A du cadre européen commun de référence pour l’enseignement des langues. Les cours des niveaux B1 et B2 du Certificat ont lieu le mardi, également de 18h à 20h, à la Casa dels Països Catalans. Les cours se déroulent tout au long de l’année universitaire, sur deux semestres. Les évaluations se tiennent en janvier et en mai. Les Certificats de Langue Catalane sont une formation proposée par l’Université de Perpinyà à tous les étudiants, personnels, professionnels et toute personne désirant s’initier au catalan ou se perfectionner. En 2015-2016, ce sont 44 personnes qui ont obtenu le diplôme attestant de leur niveau.

Les inscriptions sont ouvertes jusqu’au mois d’octobre sur le site de l’Université : www.univ-perp.fr et à la Scolarité centrale (bâtiment BASE) du campus. Contact et informations : (+33 / 0) 468 66 22 10, ifct@univ-perp.fr ou APLEC, Associació per a l?ensenyament del català : (+33 / 0) 468 66 22 11, aplec@aplec.cat.

Comencen les classes dels certificats de llengua Catalana a la universitat de Perpinyà aquest dilluns

Els cursos de català dels Certificats de Llengua Catalana tornen a començar aquesta setmana a la Universitat de Perpinyà, ja dilluns 12 de setembre. Tenen lloc cada dilluns de 18h a 20h, a l’IFCT, Institut Franco-Català Transfronterer de la Universitat, camí de la Passió Vella, pel primer nivell, el A del marc europeu comú de referència per a l?ensenyament de les llengües. Els cursos dels nivells B1 i B2 del Certificat tenen lloc el dimarts, igualment de 18h a 20h, a la Casa dels Països Catalans. Els cursos duren tot al llarg de l’any universitari, els dos semestres. Les avaluacions se fan al gener i al maig. Elss Certificats de Llengua Catalana són una formació proposada per la Universitat de Perpinyà à tots estudiants, personals, professionals i qualsevol persona que vulgui iniciar-se al català o perfeccionar-se. En 2015-2016, són 44 persones que van obtenir el diploma certificant llur nivell.

Les inscripcions queden obertes fins al mes d?octubre al web de la Universitat : www.univ-perp.fr i a la Scolarité centrale (bâtiment BASE) del campus. Contacte i informacions : (+33 / 0) 468 66 22 10, ifct@univ-perp.fr o APLEC, Associació per a l?ensenyament del català : (+33 / 0) 468 66 22 11, aplec@aplec.cat.