Cours de catalan intensifs pour débutants à la Casa de la Generalitat

ouverture-des-cahiers-de-doleance-de-la-langue-catalane

La Casa de la Generalitat de Catalunya propose un nouveau cours de catalan intensif pour adultes, de niveau Initiation. Il s’agit d’un module de 48 heures, tous les mardis de 10h à 13h, du 6 octobre au 9 février. L’inscription est fixée à 105 euros.

Ce cours, conçu en collaboration avec l’association Òmnium Catalunya Nord, a été pensé pour des personnes spécialement motivées qui, pour des raisons professionnelles ou personnelles, ont besoin, dans un délai relativement court, d’avoir un niveau de catalan suffisant pour pouvoir tenir une conversation courante. Il est constitué par 45 heures de cours de langue, auxquelles s’ajoutent trois heures de formation culturelle offertes par la Casa de la Generalitat. Le nombre de places est limité. Par ailleurs, l’inscription aux cours permet également aux élèves d’avoir un accès prioritaire aux diverses manifestations publiques organisées par la Casa de la Generalitat. Bien évidemment il sera impératif de respecter les règles de sécurité sanitaires en vigueur : distanciation physique, gel hydroalcoolique et masque. Inscriptions et renseignements : Casa de la Generalitat, 1, carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

Curs de català intensiu d’iniciació a la Casa de la Generalitat

La Casa de la Generalitat de Catalunya proposa un nou curs de català intensiu per a adults, de nivell Iniciació. Es tracta d’un mòdul de 48 hores, cada dimarts de 10h a 13h, del 6 d’octubre al 9 de febrer. La inscripció és fixada a 105€. Aquest curs, impartit en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord, està pensat per persones especialment motivades que, per raons professionals o personals, necessitin tenir en un termini relativament breu un nivell de català suficient per fer front a converses bàsiques. Està constituït per 45 hores de llengua, a les quals s’afegeixen tres hores de formació cultural ofertes per la Casa de la Generalitat. També obre la possibilitat per als alumnes de participar de manera prioritària als actes públics organitzats per la Casa de la Generalitat El nombre de places és limitat. Evidentment, serà imperatiu respectar les normes de seguretat sanitària: distanciació física, gel hidroalcohòlic i mascareta. Més informacions: Casa de la Generalitat, 1, carrer de la Fusteria, 66000  Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.