Conférence de Teresa Colom, écrivaine andorrane, « La Senyoreta Keaton i altres bèsties »

conference-de-teresa-colom-ecrivaine-andorrane-la-senyoreta-keaton-i-altres-besties

Ce jeudi 12 avril, à 4 heures, l’écrivaine andorrane Teresa Colom donne une conférence en catalan dans le cadre du cycle d’Études catalanes à l’IFCT : « La Senyoreta Keaton i altres bèsties ». La conférence est ouverte à toute personne intéressée. La jeune poétesse, désormais narratrice, vient partager avec le public nord-catalan, ses émotions et ses explications pour ce premier recueil de récits après avoir publié plus de dix ans des poèmes remarqués.

Avec ce livre de contes, Teresa Colom révèle un monde fantastique plein de créatures extraordinaires. L’autrice est diplômée en économie, mais en 2004, elle a décide de tout arrêter et de vivre de son écriture. Depuis, elle a remporté le prix Miquel Martí i Pol (2000), le prix Grandalla du Cercle des Arts et Lettres d’Andorre, le prix Maria Àngels Anglada (2015). Dans son livre de contes, « sous prétexte de la naissance d’un enfant, elle retrace l’existence du début jusqu’à la mort et crée un univers total, parfois cruel, plein de tendresse et d’humour, un monde imaginaire où beaucoup d’autres contes sont en latence ».

Conférència de Teresa Colom la Universitat de Perpinyà « La Senyoreta Keaton i altres bèsties »
Aquest dijous 12 d’abril, a les 4, l’escriptora andorrana Teresa Colom fa una conferència en el marc del cicle de la Llicencitura d’Estudis Catalans de l’IFCT : « La Senyoreta Keaton i altres bèsties ». La conferència és oberta a qualsevol persona interessada. La jove poetessa, i ara naradorra, ve a compartir amb el públic nordcatalà, les seues emocions i explicacions per aquest primer seu recull narratiu després de publicar més de deu anys remarcats llibres de poesia. Amb aquest llibre de contes, Teresa Colom desvela un món fantàstic ple de criatures extraordinàries. L’autora és llicenciada en ciències econòmiques, però el 2004 va decidir parar-ho tot i viure de la seua escriptura. D’ençà va guanyar el premi Miquel Martí i Pol (2000), el premi Grandalla del Cercle de les Arts i de les Lletres d’Andorra, el premi Maria Àngels Anglada (2015). En aquest seu llibre de contes, « amb el pretext del naixement d’un infant, ella repassa l’existència des de l’inici fins a la mort i crea un univers complet, de vegades cruel, ple de tendresa i humor, un món imaginari on es mantenen latents molts més contes ».