Changement de fréquence de TV3 en Catalogne Nord

À cause d’une interférence de nouvelles émissions sur la fréquence Tdt utilisée jusqu’à présent par TV3 vers la Catalogne Nord, la télévisions catalane utilisera un nouveau canal, qui sera fonctionnel dans les tous prochains jours : le canal 30.

Il est possible que jusque-là les personnes qui reçoivent les chaînes catalanes aient à subir des coupures de réception. Les chaînes qui pourront être captées par ce nouveau canal sont celles de Televisió de Catalunya (TV3, Super3/33, 3/24, Esport3 i TV3HD), la partie télévisée de Catalunya Ràdio ainsi que la télévision publique des îles Baléares, IB3. Il est important de savoir qu’afin de recevoir ces chaînes il sera nécessaire de réinitialiser l’appareil de télévision et de chercher ces chaînes sur la nouvelle fréquence.  Renseignements: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.

Canvi de freqüència de TV3 a Catalunya Nord

Degut a la interferència de noves emissions a la freqüència TDT utilitzada fins ara per TV3 cap a Catalunya Nord, la televisió catalana utilitzarà un nou canal, que serà operatiu en els propers dies: el canal 30. Mentrestant, és possible que les persones que reben les cadenes catalanes a través d’aquest canal pateixin talls de recepció. Per aquest nou canal passaran les cadenes de Televisió de Catalunya (TV3, Super3/33, 3/24, Esport3 i TV3HD), la part televisiva de Catalunya Ràdio i la televisió pública de les illes Balears, IB3. És important tenir en compte que per continuar veient tots aquests canals, caldrà resintonitzar l’aparell de televisió i cercar els canals esmentats en la nova freqüència. Informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat.