Brevet des randonneurs mondiaux – 600 km à Amélie les bains

La Comissió de Cicloturisme de la Federació Catalana de Ciclisme (FCC) organitza, els dies 28 i 29 de maig de 2016, la VI Ciclomarató Catalana Internacional Barcelona–Perpinyà–Barcelona « BPB2016 ». La Ciclomarató és homologada per l’Audax Club Parisien com un Brevet des Randonneurs Mondiaux de 600 km. La Ciclomarató recorrerà diferents comarques de Catalunya i del Rosselló seguint el full de ruta adjunt i amb un quilometratge aproximat de 610 km. Tota la informació complementària i actualitzada es pot seguir als webs www.bpb600.cat, www.cicloturismecat.wordpress.com i www.facebook.com/cicloturismecat.
La Ciclomarató està oberta a la participació de tot ciclista amb vehicle mogut exclusivament per la força muscular i amb llicència en vigor lliurada per qualsevol Federació afiliada a la UCI o bé per la Fédération Française de Cyclotourisme (FFCT) o la federació esportiva UFOLEP. L’edat del participant ha de ser com a mínim de 18 anys el dia de la sortida. S’exigeix, com aval esportiu, que el participant hagi completat amb èxit dins l’any 2016 un brevet, que pot ser de 300 o 400 km.

Organisée tous les deux ans, la Ciclomarató aura lieu les 28 et 29 mai prochains. Les 111 participants seront accueillis à Amélie les bains par le Vélo Club du Vallespir, pour un un point de contrôle, un bon ravitaillement et un peu de repos.

Descendus du Col d’Ares, en provenance d’Olot, ils reprendront la route direction Coustouges et Tapis.

609 km de vélo en 40 heures maximum, le brevet BPB 2016 est une véritable prouesse physique. Souhaitons bonne chance à tous les participants.

Si vous souhaitez vous aussi les encourager rendez-vous à Amélie les bains, salle Méditerranée, à côté du gymnase, à partir de 16 h, samedi 28 mai.