La préparation à l’agrégation de Catalan commence

la-preparation-a-lagregation-de-catalan-commence

Cette semaine a commencé à l’Université de Perpignan la préparation à l’agrégation de catalan mise en place par l’IFCT, avec comme premier thème du programme le modernisme, présenté par la professeure de littérature Irene Muñoz.

Tous les candidats inscrits au concours ou les personnes intéressées par la préparation des épreuves doivent s’inscrire le plus rapidement afin de pouvoir suivre les prochains cours (présentiels ou à distance). Contact et informations au secrétariat de l’IFCT : ifct@univ-perp.fr ou 04 68 66 22 10.

Les interventions prévues jusqu’à la date des épreuves dans le cadre de la préparation à l’agrégation de catalan traiteront les points du programme : le modernisme, Solitud de Víctor Català, El navegant de Joan Lluís Lluís, la poésie de Joan Maragall, El llibre de meravelles de Ramon Llull, les langues régionales et la Révolution française, ainsi que de la méhodologiede la composition.

Aquesta setmana ha començat la preparació a l’agregació de català posat en plaça per l’IFCT a la Universitat de Perpinyà amb els temes del programa relacionats amb el modernisme, amb les intervencions de la professora de literatura Irene Muñoz. Tots els candidats inscrits al concurs o les persones interessades per la preparació de les proves s’han d’inscriure el més ràpidament per poder seguir les classes (presencials o a distància). Contacte i informacions al secretariat de l’IFCT : ifct@univ-perp.fr o 04 68 66 22 10. Les intervencions previstes fins a la data de les proves en la preparació a l’agregació de català tractaran dels punts del programa : el modernisme, Solitud de Víctor Català, El navegant de Joan Lluís Lluís, la poesia de Joan Maragall, El llibre de meravelles de Ramon Llull, les llengües regionals i la Revolució francesa, així com de la metodologia de la composició.

la-preparation-a-lagregation-de-catalan-commence

la-preparation-a-lagregation-de-catalan-commence

la-preparation-a-lagregation-de-catalan-commence

Illustration : Víctor Català, Ramon Llull, Joan Lluís Lluís et Joan Maragall sont au programme de l’agrégation de catalan.